Spárgával rakott pulykamell

A hűtőben már felháborítóan régóta várakozott egy csomag spárga, ideje volt elkészíteni.

A pulykamellet felcsíkoztam, és zacskóba dobtam, amiben az alábbi keverék várta már: liszt, , bors, csirke-fűszerkeverék. Összeráztam, így kész is a panírozás.
A sütőformámba olívaolajat öntöttem (illetve még volt a a bazsalikomos burgonya után benne). Ebbe raktam a pulyahús felét. Erre kerül a baconbe tekert spárga, egy karikára szelt parenyica sajt, a hús másik fele, végül a baconös spárga másik fele is. A tetejére öntöttem egy doboz főzőtejszínt, amit megsózta, borsoztam kicsit.
Sütőben addig sütöttem, amíg a spárga puha, a hús pedig átsült lett.
Krumplipürével tálaltam, és ilyen máskor is lesz otthon. (o;

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések