2014. május 14., szerda

Újburgonya bazsalikommal

Végre lehet kapni újburgonyát már emberi áron is! Azonnal vásároltunk is, mert a nagy kedvencem.
Főleg így elkészítve:
egy tepsit telerakok egyforma méretű, megmosott, héjas újburgonyákkal. Sózom (bőven), megszóróm friss bazsalikomlevéllel és meglocsolom olívaolajjal.
200 fokos sütőben, alufóliával letakarva addig sütöm, amíg meg nem puhul, akkor leveszem a fóliát, és minden oldalát megpirítom.
Finom magában, baconnel sütve, zöldsalátával, natúr hússal, mindennel. (o;
Én azt szoktam csinálni, hogy a krumplikat az olajba tunkolva fogyasztom. Persze nem a legszebb, de közel áll a legfinomabbhoz. (o;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...