Kolbászos gnocchi

Most tartjuk az éves "együnk meg mindent, ami már régóta van itthon" hónapot, így elfogynak azok a dolgok is, amiket már régebb óta őrizgetünk a fagyasztóban, a kamrapolcon.
Mint például a kolbász és a sütőtökös gnocchi is, amit még az ősszel készítettem, és fagyasztottam le.
A kolbászt nagyon vékonyra karikáztam, és a serpenyőben kis lángon kisütöttem. A gnocchit a fagyasztóból kivéve forrásban lévő vízbe tettem, amikor feljött, átdobáltam a kolbászhoz, hogy a kisült zsírban picit ropogós kérget kapjon.
Még Olaszországban vettünk tészta fűszerkeveréket, ami gyakorlatilag rozmaringos fűszersó. Na, ebből tettem még egy picit rá, és a tetejét megszórtam parmezánnal.
Lehet, hogy egyszerű, de gyors, tápláló és tényleg finom is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések