Advent első vasárnapjára

Nem mondom, hogy ott tartok a karácsonyi készülődésben, ahol szertnék, de alakulunk talán. A dekorációk nagy része már a helyére került (persze lett pár új szerzemény idénre is), csak még lélekben és ajándék fronton vagyok iszonyatosan lemaradva... és hogy a hónapban erre összesen 2 szabad vasáranapom lesz, nem túlságosan villanyoz fel. De ez más lapra tartozik!

De lássuk az idei karácsonyi dekort!

Ha már advent első vasárnapja, akkor egy kis ráhangolódás: karácsonyi filmek és pezsgó. Ez utóbbiba apumtól és párjától kapott cukrozott hibiszkuszvirág került... mennyie. :)


A nappali (ami kb a teljes lakás) fehér-piros színezetett kapott, némi arany és szürke beütéssel. A terítőt még nagymamám horgolta, az adventi koszorú harmadik szezonját futja, de még mindig imádom. :)
A párnák új szerzemények, jelenleg legnagyobb büszkeségeim. Micsoda hangulatot lehet teremteni pár párnával!


A könyvespolc (ami még mindig óriási rumli van... :/ ) is kapott karácsonyi öltözetet. A gömblámpa sor pár hete jött Wishről, bár terveim szerint ő nem csak karácsonykor lesz fent. ;)
Aszarvasos karácsonyi dísz viszont nem véletlenül került a Harry Potter elé. Könyvmolyok előnyben a geek megéréséhez. ;)
A kis fémcseggetyűk pedig teljes szerelem voltak idén a Pepcoban.


Az adventi naptár már igencsak koros, de azt kell mondanom, hogy jól tartja magát. Még nagygenerál nélkül hibátlanül teljesít. ;)
A mikulásvirág kedves ismerősök ajándéka, amihez akkor már be kellett szereznem egy piros Ikeás kaspót is. A párologtató pedig isteni fahéjas-almás illatokat ereget.


Hát advent első vasárnapján ilyen öltözetet öltött a mi kis lakásunk.
Már csak egy kis békére vágynék, hogy mindent meg tudjak tenni, amit terveztem. Bár most úgy tűnik, ez csak jövőre aktuális. :/
De kitartóan próbálom megmenteni a karácsonyt. A hangulat sokat segít. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések