Növénycimkék a virágládában

Idén végre újra rávettem magam a kertészkedés, a lakás szépítésére.
Őszintén szólva egy érdekes folyamat volt ez, a blogomon is tökéletesen látszik, hogy a válásommal együtt egy jó időre lezártam a kreatívkodást is, maximum sütiket sütöttem.
Mostanra lett újra energiám arra, hogy szépíteni akarjam a környezetem, amiben élek, most kezdek újra megbízni abban, hogy amit csinálok, az meg lesz jövőre is, és nem fogom elveszteni, ahogy tettem például a raklapos-erkélyes kis csodavilágommal.

Így szabadultam ki a kertbe. Arról már beszámoltam, hogy ültettem növényeket, most viszont már elkészültek a feliratok is. Igen, úgy ahogy anno az erkélyünkön is volt: régi villa, erősebb zsineggel körbetekerve, parafadugóra feliratozva. Őszintén megvallva, ennél szebb megoldást még nem találtam azóta sem. Újrahasznosított, tartós, könnyen cserélhető a felirat is... tökéletes.


Még alakul a láda, a magok még szunnyadnak, de addig is beköltözött pár dekorációs kis gomb a viŕágok közé, ha már a kezembe akadtak pakolás közben. ;)
Még ezer éve vettem párat, hogy az őszi gombás mohakoszorúmat díszítsék, csak akkor maradt fölösleg, ami a fiók mélyén lapult várva ezt az évet.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések