2017. szeptember 14., csütörtök

Elvis reggelijének nyomában

A mogyoróvaj nekem nagy szerelmem, páromnál csak a mogyoróvajas csirke formájában létezett. Szendvicsként egyáltalán nem szerette, amíg ezt el nem készítettem neki. Ezért odavan. ;o)

Két szelet toastkenyeret megkenünk mogyoróvajjal, az egyik felét megkenjük lekvárral (eper, áfonya vagy szeder a legtökéletesebb), a másik felére bacont majd sajtot halmozunk és összefordítjuk a két szeletet.

Szendvicssütőben (a legjobb, ha nem a háromszög alakú formában, hanem a grillezős részben) sütjük meg. Azon melegen fogyasszuk!



Ne számoljuk a kalóriát... fölösleges, sokkal több, mint amit bármilyen fizikai munkával is meg lehetne indokolni. De zseniálisan finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...