Őszi IKEA látogatás

Újra elzarándokoltunk az Őrs Vezér téri IKEÁba, leróni tiszteletünket a svéd lakberendezés előtt. No meg beszerezni már csini új darabot. Ez utóbbi annyira jól sikerült, hogy olyat vettünk, ami még fent sincs az IKEA honlapján. (o;
A teljesség igénye nélkül pár dolog, amiért szerintem most érdemes menni.

KORKEN csatos üvegek: kell erre magyarázat? Nem olcsó, de most, hogy végre rájöttek, hogy a gumigyűrű cseréje jogos igény lenne, már tökéletesek. (a régi üvegekhez is kompatibilitás az új gyűrű, tehát az is frissíthetőek. (o; )


Narancssárga gyertya: nem olcsó (~500 Ft), de igazi töksárgák. Pár gesztenyével, dióval igazán jó kis őszi dísz lesz belőle.

Pókos tál: ez csúcsszuper! Sajnos nincs meg a neve, mert a csomagolásán már nem szerepelt, a honlapon pedig még nincs fent.. Ráadásul a kép sem a legjobb, tudom. De szerintem csak azért az egy dologért is megéri elmenni! Porfestett fém, tartósnak tűnik, és szép kidolgozású. Ára kb. 2000 Ft, ami még szerintem korrekt is. Igazán nagy terveim vannak vele október-november tájára. (o;

NESNA éjjeliszekrény + LÅTER asztali lámpa: ha olcsón szeretnék egyszerű és funkcionális hálószobabútort, akkor a tökéletes párosítás. A szekrény kb. 2500 Ft, a lámpa 1500 Ft, az izzó 500 Ft sincs... szóval két főre is bőven 10.000 Ft alatt ki lehet hozni (nem ez szokott lenni a szempont... de megjegyzem a következő éjjeliszekrény darabja volt ennyi), és még szép is.
A lámpabúra gyűrt papír, elég vicces lapos csomagolásban van egyébként. Az éjjeliszekrény bambusz és üveg, egy imbuszkulcs segítségével pedig hang nélkül percek alatt bútorrá varázsolható.
Nálunk így néz ki:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések