Horgolt törölközőszegélyek - első garnitúra

Ahogy már beszámoltam róla, új törölközőkre tettünk szert, no és én a fejembe vettem, hogy szép szegélyt horgolok rájuk. Mostanra készültem el az első garnitúrával. (o:
De először is a minta: mivel a horgolásminták értelmezhetetlenek, a youtube-on kezdtem el szörfözni minta után. Találtam is egyet, ami tetszett, és a nő is elég szépen magyaráz. (mármint mutogat.. a hangot inkább vegyük le... oroszul kvázi kevésbé értem, hogy mit is kellene csinálni)
Kb. 40 percen keresztül néztem a videót, és csináltam lépésről lépésre (értsd alatta, hogy minden szem után megállítottam, utánoztam, visszatekertem, stb.), de most már a mintát bekötött szemmel is meg tudom csinálni. Szóval jöhet a következő!
De addig is, a minta videója:

Fázisfotókat ebben az esetben nem mutatnék nagyon, mert nem gondolom, hogy én a jelenlegi tudásommal bármit is tudnék adni a kollektív tudatba. De íme, az elkészült művek, már a helyükön:
(na jó, kicsit zöld-rózsaszínben mennek a dolgok mifelénk, bevallom (o; )

A képen egyébként jobb oldalt látható az emlékfalunk is "bevetés alatt", amihez mi kevertük itthon a táblafestéket, és krétával rajzolunk rá mindenfélét... ez amolyan emlékfal a szép emlékekhez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések