Japán erotikus kép pasztellkrétával - lépésről lépésre

A lakás szépítése alatt merült fel az ötlet, hogy mi lenne, ha a hálószobába japán hangulatú képek kerülnének. És ha már hálószoba, akkor ott aztán igencsak helye lenne erotikus képeknek is. És ha már képek, akkor mennyivel jobb lenne, ha nem vennénk / nyomtatnánk, hanem én készíteném el őket. Hát így lett tervből valóság:
Először is nekiálltam az interneten megfelelő képet keresni. (a google reklámok profik, mert utána a reklámok mindenhol japán aktképeket akartak eladni nekem)

Aztán jöhet nyomtatás, majd az indigózás. (jújdeciki... de ez már csak így van. A szabadkézi rajzolás nem az erősségem, de megtanultam másolni (o; )


Második lépésben kihúztam tussal. A hajnál figyeltem a "szálirányra", mert látszani fog.


A krétával elkészítettem a hajak színezését. A krétát pár mozdulattal felvittem, majd az ujjammal satíroztam el. Nem tudom, hogy ez-e a szabályos módja a pasztellkréta használatának, de nekem "így állt kézre". (o;


 A testnél fehér, sárga, narancssárga és okker (a férfinál még barna is került) krétával húztam vonalakat (sötétet az "árnyékolandó" helyekre). Aztán az ujjammal ezt is elmaszatoltam. Élmény, mert tényleg könnyedén lehet vele a színekkel játszani: az izmokat, az árnyékokat pár mozdulattal lehet elkészíteni. A végén fehér krétával lehet a testnek igazán térhatást adni.


 Miután elkészültem vele, még kihúztam egyszer az összes vonalat tussal, mert a krétapor igencsak megmattította. Nekem nagyon tetszik az eredmény, és az biztos, hogy a pasztellkréta az új szerelmem. (o:




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések